Göbek Yağını Eritme Yöntemleri


Göbek Yağı Nasıl Eritilir?



Göbek bölgesinde yağlanma cinsiyet fark etmeksizin büyük bir sorun yaşanmaktadır. Karın bölgesinde oluşan olay görüntü açısından da pek iyi görülmez.

Karın bölgesinde oluşan bu yağlar sadece görüntü kil etmekle kalmaz, Sağlık açısından da büyük Bir tehlike taşımaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan araştırma sonucu göbeği olan kişilerde kalp hastalıkları, şeker hastalık ’lığı, felç ve kalp krizi gibi ölüme kadar yolu olan sorunlara da yol açtığı ile karşılaşılmıştır. Göbek yağını eritebilirsiniz.

Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak, daha düzgün bir vücuda dönmek istiyorsanız size bu yazımızda anlattığımız tarifleri uygulayabilirsiniz.

Ancak dikkat etmeniz gereken bir şey, göbek bölgesinde oluşan yağların inatçı olma moleküllerinden oluştuğunda ise bu yağların erimesi zaman almaktadır. Bu sebepten ötürü yağlarının erimesi zaman isteyecektir uygulamaya sabırla devam etmelisiniz.

Bitkisel Yollarla Tedavi

1-) Bu karışımda size gerekenler; Bir çay kaşığı pul biber, yarım adet limon suyu ve 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

Yukarıdaki 3 malzemeyi bir kadının çene bırakarak karıştırınız. Malzemeler karıştıktan daha sonra gerektiği zaman yiyebilirsiniz. Göbek eritmek için de yiyebilirsiniz. Gece yatmadan 2-3 önce de yemek fayda sağlayacaktır. Fayda almak istiyorsanız karışımı yedikten sonra farklı bir Gıda tüketmeyin. Uyuyana kadar 4-5 bardak su tüketebilirsiniz. Bunu en az iki hafta uygulamanız gerekmektedir. Haftanın sadece iki günü uygulayabilirsiniz, kısa bir süre içerisinde eski formunuza (göbek yağınız eriyecek) kavuşacaksınız.

2) Diğer karışım için gereken malzemeler; 4 tane taze lahana yaprağı, 1 adet limon, 25 dal taze maydanoz ve son olarak da 2 su bardağı su bize gerekecektir.

Karışım hazırlamak için 2 su bardağı suyu kaynatacağız, su kaynadıktan sonra içine lahana yapraklarını bırakıyoruz. 3-5 dakika lahana ile kaynatıp daha sonra maydanozları da içine bırakıyoruz. Maydanozu da bıraktıktan sonra 3 dakika daha kaynatacağız. Karışım Kaynadıktan sonra süreceğiz ve limon sıkıyoruz. Bu karışımı günde 3 defa içmelisiniz. Aç ve tok karna fark etmeksizin içebilirsiniz. Bu karışımı her gün Taze bir şekilde içmelisiniz. Kesinlikle karışımı buzdolabında saklama gibi bir girişim de bulunmayın. Bu karışımı Sadece 3 hafta uygulayın. Göbek yağınızın eridiğini fark edeceksiniz.

Yorumlar